Wander (Wall)

‘Wander’, een (Engels) woord dat me altijd al heeft aangesproken. Om de schrijfwijze, de uitspraak (klinkt als ‘wonder’), maar vooral om zijn betekenisWant wat is er nu fantastischer dan een middag of avond ‘wanderen’, oftewel zonder doel of eindbestemming op pad. En dat ‘op pad’ hoeft echt niet fysiek te zijn, want wanderen kun je ook in je hoofd, bijvoorbeeld heerlijk voor de kachel. Je gedachten laten gaan, verstand op nul en heerlijk (dag)dromen en afdwalen naar alles en niets in het bijzonder.

Hoe ik op deze gedachten kwam? Door een lege plek op mijn muur. Al weken weet ik dat er een bestemming is voor die lege ruimte, maar ik ben nooit bewust op zoek gegaan naar invulling ervan. Vanochtend was daar het antwoord. Ik zat op mijn balkon, tijdens de ‘vroegezondagochtendstilte‘ te wanderen en wist opeens dat het een Wander Wall zou worden. Niet alleen erg aangenaam dus, dat wanderen, het levert ook nog eens wat op…

Suggesties of zelf geïnspireerd?

Heb jij nog suggesties voor (verdere) invulling van mijn Wander Wall? Ik hoor het graag! Via het reactieformulier onder deze pagina of via de spliksplinternieuwe Facebookpagina ‘Honger naar Tekst, Beeld en Bewustzijn. En ben je zelf geïnspireerd geraakt om je eigen Wander Wall te maken? Mail dan even een fotootje… :).

PS Klik op de foto’s om ze in groter formaat te bekijken

2 gedachtes over “Wander (Wall)

  1. Hierbij nog even een praktische tip: ik heb de ‘wanderitems’ opgehangen met mat plakband. Maar het kan ook met kneedgum bijvoorbeeld. Of met masking tape. Heb jij nog suggesties?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s