Dosis stilte voor de storm

Graag presenteer ik (aan) u: een dosis stilte voor de storm. Ook te consumeren op extreem herfstige dagen – nu met toegift (klik op de kop van dit bericht).

RTV Oost kopt vandaag: ‘Het wordt toch echt herfst in Overijssel…’ met een waarschuwing voor storm. Ook NU.nl is er zeker van dat de herfst deze week écht z’n intrede doet

wpid-wp-1413734826144.jpeg: “Na het warm verlopen weekeinde slaat het weer om en is al het eerste echte herfstweer op komst…”.

Eh, de natuur gisteren en afgelopen weken had me er al van overtuigd dat het herfst was/is (met de nodige oh’s en aah’s -en afgeleide Wendy tot gevolg). Maar ach, storm is nieuws, ofwel laat ik er dan maar op inhaken… Lezers, ik presenteer aan u: een dosis stilte voor de storm. Ook te consumeren op extreem herfstige dagen ;-).

En dan tot slot de toegift, zie beeld hieronder. Helaas had de oud-bewoner van de paddestoel, meneer K.Bouter geen tijd om me te woord te staan over z’n verwoeste onderkomen (hij is bovendien cameraschuw). Hij omschreef de dader als een reusachtig kwijlend en harig monster. Hij zegt over het voorval:

“Ik zag in eerste instantie door de bomen mijn paddestoel niet meer’, maar relativeert: “geen bos vol, maar een land vol.”

De dader is nog spoorloos. Rechercheur G. Argamel heeft de zaak in behandeling.

herfst | Wendyext

Advertentie

Een gedachte over “Dosis stilte voor de storm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s